Type and press Enter.

Hotel tip Londen: Ibis Londen City – Shoreditch

Een hotel in Londen vinden is niet altijd even gemakkelijk. Ondanks dat er een ontzettend ruim aanbod is aan hotels, appartementjes en Airbnb’s, zijn veel accommodaties dikwijls erg duur, niet schoon of liggen ze ver uit het centrum. Ik deed wat research en vond een goed én betaalbaar hotel. Afgelopen december verbleef ik drie nachten in hotel Ibis Londen City – Shoreditch… wat mij betreft een top hotel!

Prijs

Betaalbaar is Ibis zeker. Voor drie nachten betaalden wij voor een tweepersoonskamer €260 (dus €130 p.p.). Vergeleken met de meeste hotels in Londen is dit echt goedkoop. Wij kochten een enkeltje naar Londen toe en een enkeltje terug naar Amsterdam. Vier dagen Londen met vlucht en hotel kostte ons uiteindelijk €220 per persoon. Hoe cheap is dat! De tarieven voor Ibis Londen City – Shoreditch vind je hier

Het hotel

Ibis Londen City – Shoreditch is een mooi hotel! De kamer is simpel, maar heeft alles wat je nodig heeft. Wat mij betreft was het ruim genoeg en de kamer en badkamer waren schoon. Er is 24 uur per dag personeel aanwezig die je graag helpen. Ze staan hier niet achter een standaard balie, maar werken met telefoons om snel in te checken. Ook uitchecken gaat lekker snel; je mag je kamersleutel gewoon in een afgesloten bakje achterlaten. 

De locatie

De locatie van het hotel is ideaal. Om de hoek bevindt zich een metrostation, waardoor je binnen een mum van tijd in hartje Londen staat. Het hotel ligt sowieso redelijk centraal gelegen. De Tower Bridge ligt bijvoorbeeld op een kwartiertje lopen! Ook is er een kleine supermarkt naast het hotel, waar elke dag verse broodjes worden gebakken. 

Conclusie

Ibis Londen City – Shoreditch is een mooi en betaalbaar hotel, op een ideale locatie. Een aanrader dus! 
Tip: in Londen zijn de stopcontacten anders en dus heb je een wereldstekker nodig. Het hotel heeft stekkers met USB-aansluitingen, zodat je in ieder geval je telefoon kunt opladen. Wil je andere apparaten opladen, neem dan een wereldstekker mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *