Type and press Enter.

Over mij

Hi!

Mijn naam is Denise en ik ben oprichter van Morning Banana. Groot fan van kerstmis, dessertjes en een trouwe bananeneter in de ochtend. Maar voornamelijk ben ik dol op reizen, nieuwe culturen ontdekken, mijn smaakpapillen op proef stellen, op avontuur gaan en vooral geen plan maken. Via mijn blog wil ik graag mijn passie voor reizen én schrijven met je delen. Je vindt hier tips voor de leukste bestemmingen binnen en buiten Europa en je kunt mijn reiservaringen en allerlei andere reisgerelateerde artikelen lezen.

Hoe het allemaal begon

Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor het strand, de zee, warme temperaturen en magische zonsondergangen. Op dergelijke plekken kan ik helemaal tot rust komen en voel ik me écht thuis. Het was dus al vrij snel duidelijk dat er voor mij veel meer is dan alleen Nederland. Daarnaast heb ik vanaf jongs af aan samen met mijn ouders, broer en zusje veel gereisd. Ik heb met hen een hoop gave bestemmingen in Europa bezocht en drie mooie reizen naar de VS gemaakt. Hier werd de basis gelegd voor mijn inmiddels sterk aanwezige reislust. Op de middelbare school deed ik mee aan een uitwisseling met India en verbleef ik 2 weken bij een Indiaans gastgezin. Het enorme cultuurverschil vond ik geweldig. Ik leerde mijn lieve gastgezin steeds beter kennen, leerde over hun gewoontes en gebruiken, bezocht fantastische plekken, proefde de hele dag Indiase lekkernijen en danste op het Navrati festival. India was een geweldig land en vanaf toen wist ik zeker dat ik nog veel meer van de wereld wilde gaan zien. In de tussentijd heb ik nog veel leuke en bijzondere reizen gemaakt. Toch heb ik al jarenlang een droom die volgend jaar dan ein-de-lijk uit gaat komen: een wereldreis maken! In het najaar van 2019 ga ik samen met een backpack een jaar lang op pad om de wereld te ontdekken.

Ik kan niet blijer zijn dat deze langgekoesterde droom bijna in vervulling gaat en ben al druk aan het plannen. Ik ben allergisch voor de dagelijkse sleur van het leven en hou ervan om impulsieve dingen te doen, om op pad te gaan zonder te weten waarheen, nieuwe gerechten te proeven en de meest bijzondere plekken op de wereld te ontdekken. Ik vind het ontzettend gaaf dat ik dit dankzij Morning Banana met de rest van de wereld kan delen.

Met mijn blog hoop ik dat ik anderen kan inspireren om te gaan reizen, het onbekende op te zoeken, buiten de veel bewandelde paden te treden, impulsieve beslissingen te maken, out-of-the-box te denken, dromen achterna te gaan of om in ieder geval een eerste stap in deze richting te zetten. Ik wens je veel plezier met lezen!

Liefs, Denise ♥