Type and press Enter.

Fotoreportage: de mooiste mensen van Noord-India

India is een explosie van kleuren en geuren! Er is altijd wel iets te zien, te doen en te beleven. De lokale bevolking van het land vond ik misschien nog wel het meest intrigerend. De diversiteit aan mensen, de kleurrijke kleding, de getekende gezichten, de bijzondere sieraden en hoofdattributen en de enorme baarden en snorren… ik kon me hele dagen vermaken met het fotograferen van al deze mooie mensen. Overigens vond ik het ook een hele leuke manier om met locals in contact te komen! Gedurende de maand dat ik door het noorden van India heb gereisd, heb ik regelmatig mijn puppyogen opgezet en vroeg ik locals om voor mijn camera te poseren. Het antwoord was meestal ja, en dit is het resultaat:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *