Type and press Enter.

Tripje naar Las Vegas? Deze bijzondere hotels wil je gezien hebben!

‘What happens in Vegas, stays in Vegas’ is de kenmerkende slogan van de dynamische en bijzondere gokstad Las Vegas in Nevada. Dankzij duizenden lichtjes is de stad al van verre te herkennen vanuit de omliggende woestijn. Er zijn ontzettend veel gave en bizarre hotels in Vegas, die eigenlijk een bezienswaardigheid op zich zijn. Helaas zijn deze hotels meestal veel te duur om in te verblijven. Toch is het net zo leuk om gewoon even naar binnen te lopen en een kijkje te nemen. Deze 5 hotels wil je zeker gezien hebben:

#1 The Venetian

In the Venetian waan je je in het Italiaanse Venetië. Om én door het hotel heen stroomt een kanaaltje. Je kunt hierin zelfs een boottochtje maken in één van de voor Venetië zo kenmerkende gondels. Dankzij het met wolken beschilderde plafond, de rondvarende gondels, de winkeltjes en ’terrasjes’ op St. Marks Square, heb je in dit hotel echt even het gevoel in Italië te zijn.

Las Vegas

#2 The Mirage

Elke avond om 8, 9 en 10 uur barst er een enorme vulkaan uit voor hotel the Mirage. Het vuur, licht en geluid zorgen elke avond weer voor een spectaculaire show. Daarnaast is er een geheime tuin in het hotel met witte tijgers, witte leeuwen, luipaarden en dolfijnen. Hier moet je helaas wel een toegangskaartje voor kopen. Achter de incheckbalie van het hotel is ook een indrukwekkend aquarium te zien, gevuld met zo’n 76.000 liter water!

#3 New York New York

Ooit wel eens in een achtbaan gezeten die dwars door een hotel gaat? Vast niet, maar eens moet de eerste keer zijn! In hotel New York New York rijdt The Big Apple Coaster met een snelheid van meer dan honderd kilometer per uur om en door het hotel heen. Aan de buitenkant van het hotel is daarnaast een indrukwekkende replica te zien van de skyline van New York, met onder andere het Empire State Building, de Brooklyn Bridge en het Vrijheidsbeeld.

#4 Bellagio

Het Bellagio hotel, geïnspireerd op het Italiaanse plaatsje Bellagio, is één van de meest bekende hotels in Las Vegas. Het hotel kenmerkt zich vooral door de ‘Bellagio Fountains’ die voor het hotel liggen. Dagelijks is er een spectaculaire watershow te zien, begeleid door één van meer dan 30 muzieknummers. Overdag is de show elk half uur te zien, vanaf 20:00 tot middernacht elk kwartier. In het Bellagio kun je ook een bezoekje brengen aan de serre en de botanische tuinen. Voor elk seizoen en voor het Chinese nieuwjaar worden de tuinen in een ander thema gehuld.


#5 Ceasars Palace

Duik terug in de Griekse en Romeinse tijd in het Ceasers Palace hotel. Dankzij de vele pilaren, standbeelden en tempels voelt het alsof je honderden jaren terug in de tijd bent gegaan. In the Forum Shops – een groot winkelcomplex met veel luxe winkels – is de gratis show ‘Fall of Atlantis’ eenmaal per uur te zien. Hier staat ook het Atlantis Aquarium, waar meer dan 300 zeevissen in zwemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *